Excite

Naam nieuwe James Bond-film bekend

  • © Getty Images
De titel van de nieuwste James Bond-film is bekend. De 24e film over de Britse geheim agent zal Spectre gaan heten. Dit maakte regisseur Sam Mendes onlangs officieel bekend. Hij kondigde de nieuwe film aan in Pinewood Studios in Engeland.

In die studio zal de nieuwe James Bond-film de komende tijd worden opgenomen. Ook zullen er shoots worden gedaan in Mexico-Stad, Marokko, Oostenrijk en Rome. Voor de nieuwe film is zelfs een speciale auto ontwikkeld, de Aston Martin DB10.

Mendes kondigde ook aan wie er allemaal in de film gaan spelen. Onder de acteurs voor de film zijn weer veel bekende namen, zoals Daniel Craig, Rory Kinnear, Ben Whishaw, Naomie Harris en Ralph Fiennes. Ook Andrew Scott en Dave Bautista zijn deze keer van de partij. Natuurlijk is er in Spectre ook weer voldoende ruimte voor Bond-girls. Dit keer zijn dat Monica Bellucci en Léa Seydoux.

De titel van de film is afgeleid van de Special Executive for Counter-intelligence Terrorism, Revenge, and Extortian, een fictieve organisatie die zich bezig houdt met contraspionage, terrorisme, wraak en afpersing. Deze organisatie komt vaker voor in James Bond-verhalen en werd voor het eerst genoemd in het boek Thunderball. Ook in de film is Spectre niet nieuw; in de allereerste James Bond-film Dr. No kwam hij al voor.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020