Excite

Mooie foto's met een bruidsfotograaf

Als je gaat trouwen, dan is dat een bijzondere dag. Je wilt jaren later aan iedereen laten zien hoe de dag was en wat je allemaal hebt meegemaakt. De beste manier om alles vast te laten leggen is met de hulp van een bruidsfotograaf. Zo iemand kan de foto’s maken van het bruidskoppel en de familie, maar ook van het feest zelf.

Om mooie foto’s te maken van het koppel kun je op zoek gaan naar een mooie locatie, bijvoorbeeld een natuurrijke omgeving. Ook kun je foto’s maken op plekken die belangrijk voor jullie waren. Bijvoorbeeld de plek waar jullie elkaar hebben ontmoet.

Een bruidsfotograaf kan ook foto’s maken van het feest zelf en de verschillende tafels. Ook kan een bruidsfotograaf foto’s maken van alle gasten, bijvoorbeeld bij binnenkomst. En natuurlijk kunnen er ook foto’s worden gemaakt tijdens het echte ja-woord.

Als je iemand kent die goede foto’s kan maken, kun je die persoon ook vragen om trouwfoto’s te maken. Het nadeel is echter vaak dat je gast dan zelf niet op de foto komt en dat hij of zij misschien wat selectiever is en bekende mensen vaker fotografeert. Het is ook mogelijk om op iedere tafel een wegwerpcamera te leggen en mensen zelf ook wat foto’s te laten maken. Hier komen vaak hele grappige foto’s uit en de sfeer wordt goed weergeven.

Afbeelding: Flickr account simonshaw

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021