Excite

Een mooi cadeau voor een goede vriendin

De ene vriendin is de andere vriendin niet en dus kun je niet hetzelfde cadeau geven aan elke vriendin. Misschien vindt de ene vriendin het geweldig om een sieradenworkshop te volgen, terwijl een andere vriendin misschien wel dol is op karaoke en een derde vriendin graag met mooie woorden een prachtig gedicht maakt. Een mooi cadeau voor een goede vriendin is soms moeilijk te vinden als je niet precies weet wat je zoekt.

Sieradenworkshop

Een sieraad krijgen is natuurlijk leuk. Vooral als het met zorg is uitgezocht door een geliefde. Het zelf maken is natuurlijk nog leuker wanneer je creatief bent en graag dingen zelf maakt. In dat geval is een sieradenworkshop een leuk idee om cadeau te geven. Dan heb je bovendien meteen een leuk dagje uit. Dit soort workshops kunnen in meerdere delen van het land gevolgd worden. De grootte van de groep, de prijs en de aankleding verschilt per organisator.

Karaokeset

De vriendin die ooit een zingende ster wil worden, wordt heel blij van een karaokeset. De buren worden er meestal iets minder blij van, tenzij ze goed kan zingen natuurlijk. Karaokesets zijn er in verschillende prijsklassen en ook worden ze verschillend aangesloten. Zo kun je sommigen aansluiten op de tv en een externe dvd-speler, maar het is ook mogelijk om de karaokeset te gebruiken op de computer. Dit kan niet bij elke set. Let hier dus op bij het kopen van een karaokeset. Om nummers mee te zingen zijn er ook spellen als Singstar voor de Playstation 3. Dit is niet helemaal karaoke, maar hardop zingen is uiteraard wel het doel van het spel.

Magnetic Poetry Kit

De Magnetic Poetry Kit is geweldig voor de vriendin die graag gedichten schrijft of die hoopt ooit een boek te schrijven. Het zijn meer dan 400 Nederlandse woorden in de vorm van magneten. Die kun je bijvoorbeeld op de koelkast plakken en er heel wat combinaties mee maken. Heel fijn voor als je even zonder inspiratie zit!

iPhone App Koelkast Magneten

Je hebt vast ook wel een vriendin die zo'n beetje vastgeplakt zit aan haar iPhone en het ding met haar leven bewaakt. Dan is het leuk om haar koelkast eens op te fleuren met de bekendste icoontjes. Hang je notities op met het notitie-icoontje en onthoud de verjaardagen met die van de kalender.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021