Excite

Sugar daddy's: de lol van een miljonair daten

Voor veel mensen is het een aantrekkelijk idee: een miljonair daten. Lijkt het jou ook wel wat, maar heb je er geen in je kennissenkring? Met deze tips lukt het je misschien toch om het hart van een miljonair te veroveren. Succes ermee!

Zoek de juiste online ontmoetingsplekken uit

Je kunt aan iemands uiterlijk niet zien of hij of zij miljonair is. Heb je je toch voorgenomen een miljonair te daten, begin je zoektocht dan op internet. Er zijn veel websites die gespecialiseerd zijn in het koppelen van miljonairs aan andere miljonairs, of aan 'gewone' mensen. Just2Match.com is er een van. Deze website werkt met een mooie database met aantrekkelijke en zelfstandige singles. Een Personal Matchmaker maakt een match tussen jou en de miljonair. Een bekende internationale site is MillionaireMatch.com. Deze site heeft tien jaar ervaring in het matchen van miljonairs. Er zijn al veel huwelijken uit voort gekomen.

Wees realistisch

Natuurlijk moet je wel realistisch zijn in je zoektocht. Er zijn meer mensen op zoek naar een miljonair, dan dat er miljonairs op zoek zijn naar een date. Bovendien moet je ook zelf iets te bieden hebben. Je kunt er niet op rekenen dat iemand je alleen wil daten omdat je beschikbaar bent. Bereid je ook voor op eventuele tegenvallers: er zijn helaas ook miljonairs die denken dat het miljonair-zijn al voldoende is om kandidaten aan te trekken en aan zich te binden. Ook dat is natuurlijk geen goede basis voor een gezonde relatie. Richt je dus niet alleen op geld, maar probeer ook wat verder te kijken!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020