Excite

Met welk cadeau maak je hem blij?

Cadeautjes voor vrouwen zijn niet zo moeilijk te bedenken: met een bos bloemen, wat chocolade of een etentje in een restaurant kom je al heel ver. Voor mannen is het soms wat lastiger om op een goed idee te komen. Zeker als het voor een gelegenheid als een bruiloft is. Want wat vinden mannen nu eigenlijk écht leuk? Wat is hét ultieme cadeau voor hem?

Als je een cadeau voor hem zoekt, dan scoor je in de meeste gevallen veel punten als je gewoon voor een echt mannelijk cadeau gaat. Een mooi horloge, een doosje sigaren, goede schoenen, een gadget of een uitbreiding van zijn spelletjesverzameling. Kies het wel met zorg uit, want als het niet handig is of net niet de juiste uitstraling heeft, dan is de kans dat het cadeautje ongebruikt in de kast verdwijnt erg groot. En de meeste mannen nemen echt niet de moeite om het eruit te halen als je langs komt!

Een andere tip: auto’s. Veel mannen zijn dol op auto’s. Je hoeft natuurlijk niet direct een nieuw exemplaar bij de dealer te halen, want er zijn nog veel meer cadeautjes met auto’s te bedenken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dag een Ferrari huren, een uitje naar de crossbaan, zelf racen op het circuit in Zandvoort of een mooie miniatuurauto om in de kast te zetten? En als je wel voor een echte auto wilt gaan, denk dan ook eens aan die mooie klassiekers. Deze zijn soms voor een zacht prijsje op de kop te tikken en bieden een klusser ook nog eens heel veel uur plezier.

Afbeelding: Flickr account Irargerich

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021