Excite

Met je jarige moeder de hort op

Een keer per jaar heb je de mogelijkheid om je moeder echt in het zonnetje te zetten. Op haar verjaar dag. Er zijn natuurlijk genoeg dingen die je haar kunt geven, maar heb je er weleens aan gedacht om een dagje met haar op stap te gaan? Het grootste voordeel aan een gezellig dagje samen uit, is dat je er zelf ook een leuk dagje aan overhoudt.

Nu de dagen steeds korter en kouder worden, zou je je moeder bijvoorbeeld mee kunnen nemen naar een wellness center. Een heerlijk dagje samen in de sauna is heel gezellig en je komt weer als herboren weer naar buiten. Het kan wat prijzig zijn, maar er zijn voldoende arrangementen en aanbiedingen online te vinden.

Maak er een cultureel dagje van met je moeder. Wat dacht je van samen naar het theater of een musical. Voor een theatervoorstelling kan je lang van tevoren reserveren. Zo kan je het uitje zo dicht mogelijk bij haar verjaardag, of op de dag zelf, plannen. Ook zou je haar mee kunnen nemen naar een museum. Deze zijn allang niet meer oubollig en vaak hebben ze ook nog een leuk museum café. Kan je je moeder meteen op een lunch trakteren.

Heb je weinig zin om een dag stil te zitten, denk dan aan een cursus. Lees bijvoorbeeld samen salsadansen of duik achter de schilderezel. Je kan het zo gek niet bedenken of er is wel een cursus van beschikbaar. Pak het dus eens anders aan want niets is zo gezellig als een dagje samen de hort op.

Afbeelding: Flickr, gebruiker ritchielee

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021