Excite

Merken kinderwagens voor maximum veiligheid voor jouw baby

De keuze van een kinderwagen is belangrijk. Niet alleen hangt de veiligheid van je baby ervan af, ook de praktische zijde als ouder is van primair belang. Er zijn ontzettend veel merken en types kinderwagens. Onderzoek door consumenten organisaties zet je snel op weg om de juiste keuze te maken uit de vele merken van kinderwagens.

Onderzoek van een aantal jaar geleden van gebruikersorganisaties in België, Italië, Portugal en Spanje bracht meer klaarheid omtrent welke merken van kinderwagens het beste scoren op duurzaamheid en algemene tevredenheid. De resultaten zijn onder meer terug te vinden op test-aankoop.be. Urban Jungle, Bugaboo en Maclaren vormen de top drie op vlak van algemene tevredenheid bij de gebruikers. Qua duurzaamheid scoren ook merken als Stokke en Teutonia bijzonder hoog.

Wat verwachten we van onze kinderwagen?

Welke kinderwagen past nu het best bij jou en jouw baby? Belangrijk is jezelf even de vraag te stellen wat je van jouw kinderwagen verwacht? Wordt hij gebruikt voor korte tochtjes door de stad, of ben je meer het sportieve type en schrikt een boswandeling jou niet af? Ben je op zoek naar een kinderwagen voor één kind of denk je reeds aan een tweede kindje in de nabije toekomst?

Combi- kinderwagens en buggy's

Combi- kinderwagens en buggy's worden het meest gebruikt. Een buggy is geschikt voor baby's vanaf zes maanden en voor korte verplaatsingen. Bijzonder handig zijn combi- kinderwagens die we kunnen aanpassen aan de groeifasen van ons kind en aan de verschillende omstandigheden waarin we ze vervoeren.

Kinderwagens voor meerdere kinderen

Er zijn ook kinderwagens om twee kinderen naast of achter elkaar te vervoeren. Voor een tweeling geniet een kinderwagen met twee gelijke zitjes naast elkaar de voorkeur. De nieuwste generatie kinderwagens zijn voldoende wendbaar en praktisch zodat zelfs een kinderwagen met twee zitjes naast elkaar perfect door elke deur kan. Voor kinderen van verschillende leeftijd kan een kinderwagens die uitgerust is met een onderstel met twee zitjes achter elkaar perfect werken. Beide zitjes kunnen elk afzonderlijk worden aangepast, wat zorgt voor extra flexibiliteit.

Extra tips voor aankoop kinderwagens:

  • Verstelbare voetensteun: Deze voetensteun biedt maximale veiligheid en comfort, en kan je aanpassen aan het groeitempo van je baby.
  • Verstelbare ruggensteun: Biedt jouw baby maximaal zitcomfort.
  • Omkeerbare duwbeugel: deze kunnen we ergonomisch afstellen, zodat we onze kinderwagen gemakkelijk kunnen hanteren.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021