Excite

Zo kun je fijn mensen ontmoeten!

Hoewel het leven vroeger misschien zwaarder was dan nu, hebben de meeste Nederlanders nu meer zorgen. Toen hoefde je je niet druk te maken over nieuwe games of een torenhoge hypotheek: die waren er simpelweg niet. En je was er op ingesteld dat niets kon. Al onze welvaart heeft in vergelijking met toen ook armoede met zich meegebracht: mensen ontmoeten, blijkt tegenwoordig veel moeilijker te zijn en lang niet iedereen kan meer rekenen op een grote vriendengroep.

Ontmoet mensen online

Nieuwe mensen ontmoeten, gaat online op zich redelijk makkelijk maar bedenk wel voor jezelf goed wat je wilt. Wil je echt een verdiepende relatie met iemand opbouwen? Dan moet je daar direct op afstevenen en misschien een website zoeken waar mensen ook echt op zoek zijn naar vrienden. Denk aan Nieuwemensenlerenkennen.nl. Onbeperkt vrienden toevoegen op Hyves zal je weer niet zoveel opleveren. Ook is het verstandig om zo'n online vriendschap vrij snel om te zetten naar een 'echte' vriendschap, bijvoorbeeld door eens samen wat te drinken of lekker te shoppen.

Ga er op uit

Een reden waarom mensen ontmoeten zo moeilijk is, is dat veel mensen alleen nog maar binnen leven. Ze werken en hebben anders in huis wel genoeg te doen om zich bezig te houden. Maar binnen je eigen muren kom je natuurlijk nooit nieuwe mensen tegen. Trek er daarom op uit en schrijf je in op de sportschool, meld je aan bij een hobbyclub, schrijf je in bij de bibliotheek of geef je op voor activiteiten op school. Er is altijd wel iets te bedenken waardoor je meer mensen kunt ontmoeten!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020