Excite

Leuke mensen leren kennen

Soms kom je iemand tegen met wie het klikt. Dat kan een collega met dezelfde hobby zijn of een buurvrouw die ook een voorliefde voor poker heeft. Wat doe je als je dat niet hebt en toch mensen wil leren kennen? Dan kun je nieuwe mensen ontmoeten op verschillende manieren.

Op vakantie

Je kunt op vakantie gaan. Denk eens aan groepsreizen. Vaak zijn die er voor allerlei doelgroepen. Singles, 50plussers, maar ook jongeren. Je kunt dit bij veel touroperators doen. Denk eens aan Djoser of aan summum.nl. Ze bieden reizen binnen en buiten Europa aan.

Een sociale hobby

Wanneer je als hobby schrijft, zul je niet veel mensen tegenkomen tijdens het uitoefenen van je hobby. Dat kan al anders worden als je je aansluit bij een schrijfgroep. In november is er bijvoorbeeld elk jaar NaNoWriMo: National Novel Writing Month. Tijdens deze maand komen mensen in het hele land bij elkaar om te schrijven. Het doel is een verhaal van 50.000 woorden schrijven. Eromheen zijn veel sociale activiteiten. Op die manier kun je goed mensen leren kennen. Denk ook eens aan een teamsport zoals voetbal of korfbal. Na de training drink je met zijn allen nog een biertje. Je leert elkaar goed kennen.

Via internet

Op internet is het erg gemakkelijk om mensen te leren kennen met dezelfde interesses. Op veel fora kun je in een topic mee kletsen over iets dat jou aanspreekt. Regelmatig komen daar ook meetings uit voort. Ook kun je op deze websites vaak oproepjes plaatsen. Als je bijvoorbeeld een hardloopmaatje zoekt, dan zet je dat hier neer. Er zijn ook speciale sites voor zoals vriendinvoorjou.nl. Hier kun je aangeven wie je bent en wat jouw voorkeuren zijn.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021