Excite

Heb je een maatje meer? Bekijk dan deze dating site eens!

Er zijn veel verschillende dating sites. Nieuw in dit rijtje is de dating site voor mensen met een maatje meer. Ongeveer vier op tien mensen is volslank. Dat is dus een behoorlijke groep! Ben je vrijgezel en heb je een maatje meer? Deze dating site is misschien wel wat voor jou.

Voor wie?

Je kunt je op deze dating site inschrijven als je volslank bent, maar ook als je op zoek bent naar een partner met een maatje meer. De meeste mensen met een maatje meer zijn onzeker over hun uiterlijk. Op een normale dating site word je over het algemeen vooral op je uiterlijk beoordeeld en het is niet leuk om negatief commentaar te krijgen. Iedereen die op deze dating site een kijkje komt nemen, weet wat hij kan verwachten! Respect voor elkaar is erg belangrijk.

Maatjemeer-match.nl

Je kunt je gratis inschrijven op Maatjemeer-match.nl. Op die manier kun je de site ontdekken. Je kunt de profielen bekijken en standaardberichten versturen. Je kunt gemakkelijk zoeken op interesses en eigenschappen zodat je een overzicht krijgt van mensen die bij jou passen. Bevalt de dating site goed? Dan kun je kiezen voor een betaald lidmaatschap. Dat wordt ook wel de VIP toegang genoemd. Je kunt nu onder andere chatten, extra foto's bekijken en zelfgeschreven berichten versturen. Voor 15 dagen VIP toegang ben je € 14,99 kwijt. Je bent in verhouding goedkoper uit als je kiest voor een langere periode. Voor bijvoorbeeld 90 dagen VIP toegang ben je € 49,99 kwijt.

Tot slot

Heb je een maatje meer en kun je geen geschikte dating site vinden? Dan is Maatjemeer-match wellicht een goede optie. Je hoeft op deze site niet op te boksen tegen strakke en gespierde lichamen. Deze dating site is niet alleen bedoeld om een relatie te vinden, maar je kunt ook op zoek gaan naar vriendschappen!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021