Excite

Maak een eigen knuffel

Knuffels zijn zacht en lief en daardoor het ideale cadeau om weg te geven. Er zijn knuffels in heel erg veel soorten en maten. Je kunt knuffels kopen in allerlei dierensoorten, zoals honden, katten, leeuwen en natuurlijk beren. Knuffelberen zijn al jaren de meest geliefde knuffels van allemaal. Het leukste is natuurlijk om deze zelf te maken.

De bekendste plaats waar je zelf knuffels kunt maken, is Make a Bear. Deze zit bijvoorbeeld in Utrecht, maar kun je overal in de wereld vinden. Vaak zit Make a Bear in grote steden. Bij Make A Bear kun je zelf bepalen hoe je knuffelbeer eruit komt te zien. Je kunt hem ook zelf vullen, zodat hij lekker zacht wordt. Ook zijn er talloze accessoires die je kunt gebruiken voor je knuffel. Je kunt bijvoorbeeld een dokter van je beer maken, of een popster. Kies zelf uit wat voor een kleding de beer draagt en stel alles samen. Je kunt de beer ook inpakken en er een leuke boodschap bij doen voor de persoon aan wie je het geeft.

De prijs is afhankelijk van hoeveel accessoires je voor de beer kiest. Het is natuurlijk wel het leukste om er echt iets van te maken. Maak de persoon na voor wie je de beer maakt. Als je de beer voor je geliefde maakt, kun je er ook hartjes bij doen.

Een knuffel is leuk, maar een zelfgemaakte knuffel is natuurlijk nog veel leuker en specialer!

Afbeelding: Flickr account sundazed

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020