Excite

Ook tussen low budget trouwringen vind je je favoriete trouwring

Trouwen zit weer in de lift. Vooral het jonge volkje kiest meer en meer om in het huwelijksbootje te stappen, liefst zo romantisch mogelijk. Een van de belangrijkste taken is het kiezen van jullie favoriete trouwringen. Trouwringen zijn immers niet voor niets het zichtbare symbool van jullie huwelijksverbintenis. Kies daarom jullie favoriete trouwring. Dat is niet altijd even gemakkelijk, ook wat low budget trouwringen betreft.

Hoeveel mag jullie trouwring kosten?

Bepaal eerst hoeveel jullie aan trouwringen willen en kunnen uitgeven. Trouwringen zijn immers niet goedkoop. Wijk niet van jullie vooropgezet budget af. Is jullie budget beperkt? Geen probleem, ook onder low budget trouwringen vind je beslist je favoriete trouwring!

Welk edelmetaal voor de trouwring?

Trouwringen zijn meestal gemaakt uit edelmetaal als zilver, goud en platina Een trouwring uit edel metaal is duurzaam en gaat levenslang mee, ook low budget trouwringen.

Zilver

Zilver is de minst edele metaalsoort, maar is erg populair. Zilver is duurzaam en de meest trendy trouwringen zijn van zilver. Een kwalitatief goede zilveren trouwring heb je al vanaf 50 euro.

Goud

Het meest gekozen edelmetaal voor trouwringen blijft goud. Het goudgehalte wordt uitgedrukt in karaat (24, 22, 18 of 14 karaat). Een gouden trouwring kost gemiddeld 300 euro.

Platina

Platina is een van de meest prestigieuze materiaalsoorten en heeft dan ook een indrukwekkend prijskaartje. Platina is immers erg zeldzaam. Een trouwring uit platina wordt nooit dunner en is zeer geschikt voor mensen met een metaalallergie, want de huid reageert niet met platina.

Palladium

Is platina je te duur? Dan is palladium een passend en betaalbaar alternatief voor je trouwring.

Nieuwe materialen

Trouwringen uit nieuwe materialen als zirkonium en zelfs in hout winnen veld. Een trouwring uit zirkonium of hout heb je al vanaf 19 euro. Dit maakt ze zeer geschikte materialen voor jullie low budget trouwringen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021