Excite

Linda-gigolo blijkt tegenvaller

Lezeressen die zich toch hadden laten overhalen tot het nemen van een abonnement op de Linda, vanwege het welkomstgeschenk, doen nu massaal hun beklag. Ze zouden een spannend bezoekje krijgen van een gigolo, maar die bleek niet helemaal aan de verwachtingen te voldoen.

Veel te klein geschapen, een behoorlijke buikgriep, praatgraag: er waren behoorlijk wat klachten over de mannen. De vrouwen mochten zelf kiezen welke gigolo ze op bezoek wilden hebben. Erg populair was Danny, maar dat bleek ook niet zo’n succes. Hij hield vooral erg veel van praten en liet foto’s van zijn vriendin en kinderen zien.

Pablo bleek wél een schot in de roos. Lezeres Mireille hoefde maar één blik op hem te werpen en ze wist al dat ze de juiste keuze gemaakt had. Ook een andere lezeres was erg enthousiast: “Ik kon de volgende dag amper meer fietsen”, zo meldt de telegraaf.

De actie deed indertijd veel stof opwaaien, omdat de mannen toch een beetje werden weggezet als lustobject. Voor sommige vrouwen was dat reden genoeg om het toch niet verder te laten komen dan wat zoenen. Linda vond dit erg hypocriet: mannen betalen al eeuwen voor seks en dat is heel normaal. Toch bleek de actie ondanks alles uiteindelijk een groot succes, want naar aanleiding van dit nummer namen ruim 1000 vrouwen een abonnement op het blad. 208 van hen kozen voor twee uur met een gigolo. Het alternatief was een handtas.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Jason Rogers

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021