Excite

Liefde in een hotel voor je valentijn

Je kunt overal heen rond Valentijnsdag. Wanneer het op de dag zelf niet goed uitkomt, kun je natuurlijk ook een weekend later gaan. Zijn er steden of gebieden waar je geliefde graag heen wilt? En liggen deze in eigen land, of misschien in het buitenland? Heb je geen idee waar je geliefde heen wilt, regel dan iets in een romantische stad, zoals Parijs of Rome. Er zijn hier genoeg hotels te vinden en het hoeft echt niet superduur te zijn.

Je kunt natuurlijk ook lekker in het eigen land blijven en kiezen voor een leuke stad, zoals Groningen, Amsterdam of Valkenburg. Of ga voor een mooi natuurgebied, bijvoorbeeld de Veluwe. Houd wel altijd rekening met je geliefde. Hij of zij moet het hotel en de bestemming natuurlijk leuk vinden.

Op Valentijnsdag kun je een soort tegoedbon geven voor een leuke overnachting in een hotel. Je kunt er ook voor kiezen om je geliefde gewoon mee te nemen, zonder iets te zeggen. Of verdraai alles een beetje. Breng het alsof jullie op een camping verblijven, maar rijd vervolgens naar een mooi hotel. De verrassing zal dan vast enorm groot zijn. Wees vooral creatief. Er zijn genoeg manieren om je geliefde te verrassen met een hotel tijdens of rond Valentijnsdag.

Afbeelding: Flickr account garryknight

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020