Excite

Een lief cadeau voor je vriend

Een lief cadeau voor je vriend hoeft niet zoveel te kosten. Zolang er maar goed over is nagedacht, krijgt het cadeau zijn waarde. Is een goed cadeau dan moeilijk om te bedenken? Met deze suggesties doe je vast inspiratie op.

Een speciale betekenis

De cadeaus met een speciale betekenis zijn vaak de beste. Herinneringen, een speciale gebeurtenis: het beste is om dit soort dingen het hele jaar te verzamelen. Wanneer er iets voorbij komt, moet je meteen toehappen.

Denk aan het nummer dat een speciale betekenis heeft. Koop hiervan een cd of, heel retro, een lp. Zorg bij de laatste dat er ook een speler is om het vinyl af te kunnen spelen.

Toegevoegde waarde

Geef een mooie foto van jullie samen. Je kunt het fotolijstje versieren met schelpen. Of maak een collage van mooie foto's van herinneringen en lijst dit in. Je kunt ook prima een fotoalbum geven met jullie foto's. Laat bij elke foto iets zetten en het wordt een persoonlijk album. Dit album kun je ook zelf maken. Denk eens aan scrapbooking.

Een picknick

Denk eens aan een romantische picknick. In het Vondelpark in Amsterdam bijvoorbeeld. Daar kun je een kant-en-klare picknickmand krijgen. Dan kun je daarna lekker Amsterdam in gaan. Je kunt er ook nog een etentje 's avonds achteraan plakken.

Bak of kook iets

Heeft hij favoriete chocolate chip cookies? Bak deze voor hem en geef deze in een leuke trommel. Of maak een diner van zijn lievelingsgerechten. Dit kunnen drie gangen zijn, maar ook hapjes van al zijn lievelingsgerechten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020