Excite

Leukste verjaardag voor vader

Als je vader jarig is, dan wil je natuurlijk wat bijzonders doen. Maar wat geef je iemand die misschien alles al wel heeft, of die altijd zegt dat hij niets hoeft te hebben? Iets speciaals, dat staat vast. De vraag is alleen nog: hoe kom je erop? Hier wat tips om de leukste verjaardag voor vader te vieren!

Een cadeau wordt vooral gewaardeerd door de ontvanger, als hij of zij hier iets aan heeft. Als je iemand goed kent, is het vaak wat makkelijker om een leuk cadeau te bedenken. Aan de andere kant kan dat het soms ook weer moeilijker maken. In dat geval is het handig om nog meer mensen om tips te vragen. Stel je vraag wel alleen aan mensen die je vader ook kennen. Anders is de kans op onzinnige antwoorden erg groot. Die kosten je uiteindelijk alleen maar tijd!

Ook hobby’s vormen altijd een prima bron voor verschillende cadeautjes voor een verjaardag. Misschien houdt je vader wel van speciale wijnen, drinkt hij graag wat sterke drank, bezoekt hij graag beurzen over treinen of kan hij zich helemaal verliezen in spannende boeken. Kijk de volgende keer als je bij je vader bent eens extra goed rond en onthoud de dingen die je opvallen. Luister ook goed naar wat hij vertelt. Voor je het weet noemt hij onbewust zelf een cadeautje dat hij graag voor zijn verjaardag zou willen hebben!

Afbeelding: Flickr account Jon Ovington

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020