Excite

Leukste cadeau voor een geboorte

Is er weer een baby geboren in je vriendenkring? Dan is het tijd om een leuk cadeautje te zoeken! Erg makkelijk is dat niet, maar met de juiste benadering moet je toch heel ver kunnen komen.

Je cadeau is natuurlijk een beetje afhankelijk van je relatie met de moeder en het kindje. Als je de lieve tante of grappige oom bent, dan is een mooi, lief, gek, zacht cadeau natuurlijk altijd goed. Sta je iets verder af van het stel, vraag dan gewoon bij de moeder wat ze graag wil hebben. Vaak hebben ouders al een hele babyuitzet uitgezocht en is alles wat jij koopt dubbel of niet nodig. Aangezien een baby best duur is, is het dan voor de ouders prettig als ze iets krijgen waar ze ook echt iets aan hebben.

Nu kan het zo zijn dat je het helemaal niet prettig vindt om een cadeau te geven dat bijvoorbeeld niet spectaculair of supergrappig is. In dat geval kun je je natuurlijk nog uitleven op de verpakking: zelfs een pak luiers wordt mooi als je hier een luiertaart van maakt en ook een flesje of een speen is direct een stuk leuker als je wat extra aandacht aan het inpakken schenkt.

Denk er bovendien aan dat een goed voorbeeld doet volgen: als jij nog eens een babyfeestje geeft, dan kun je tenminste ook zonder moeite vragen om dingen die je echt kunt gebruiken, in plaats van dingen die er alleen maar voor zorgen dat de babykamer ineens toch wel heel klein lijkt!

Afbeelding: Flickr account ThaRainbow

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021