Excite

Leuke weekenduitstapjes voor Valentijn

Wat is er fijner dan om met in het weekend voor Valentijn iets met je vriend of vriendin te gaan doen? Zo kun je bijvoorbeeld samen naar een spa of een sauna. Een bijzonder uitstapje is naar Spa Bali in Utrecht. Je kunt er samen een heerlijke Balinese massage krijgen of schoonheidsbehandelingen ondergaan. Je kunt dan echt eens tot rust komen.

Maar als je je Valentijn echt met een leuk uitstapje wil verrassen, dan zou je voor een arrangement op het circuit van Zandvoort kunnen gaan. Je kunt je vriend dan zelf laten racen op het circuit in een Race Experience of Ultimate Experience. Deze dag kun je plannen wanneer je zelf wilt, dus je kunt het ook in het weekend voor Valentijn doen. Je krijgt op die dag ook nog eens een lunch voor twee en een mooie bos rozen.

Een weekend weg met Valentijn is natuurlijk ook een mogelijkheid. Wat denk je bijvoorbeeld van een reis naar Parijs, de stad van de liefde? Er zijn verschillende reisorganisaties waarbij je zo’n weekend Parijs of een andere stad kan boeken. Vaak krijg je er wel extra’s bij, zoals luxe vier gangendiners, een fles champagne of een grote bos rozen.

Wil je een romantisch weekend met Valentijn, maar wil je liever thuis blijven? Natuurlijk kan dat ook. Je kunt een ontbijtje op bed laten bezorgen en zelf samenstellen wat je thuis bezorgt wil hebben. Het leukst is dan natuurlijk een champagneontbijt. Om de dag ook weer in stijl te beëindigen kun je een kok een heerlijk diner in je eigen keuken laten bereiden. Zo heb je een relaxte, maar toch lekkere dag zonder de deur uit te hoeven.

Afbeelding: Flickr, Quinn Dombrowski

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020