Excite

Leuke verjaardagscadeaus voor jong en oud

Leuke verjaardagscadeaus zijn cadeaus waar iemand oprecht blij mee is. De vraag is alleen waar je iemand precies een plezier mee doet.

Het verlanglijstje

Als iemand een verlanglijstje heeft samengesteld, is het veel makkelijker om leuke verjaardagscadeaus te kopen. Veel mensen denken dan toch nog origineel te zijn en iets buiten de verlanglijst te geven. De jarige zet alleen niet voor niets cadeaus op de verlanglijst! Overleg met andere feestgasten wat zij voor de jarige kopen en haal zelf iets anders van de verlanglijst. Pak het leuk in en je hebt echt leuke verjaardagscadeaus waarvan je zeker weet dat de jarige het zal waarderen.

Leuke verjaardagscadeaus zonder verlanglijst

Het komt natuurlijk vaak voor dat iemand niet precies weet wat zij of hij voor verjaardagscadeaus wil hebben. 'Doe maar wat leuks' is veel gehoord, maar ook 'je kent me toch?'. Lastig, want dat betekent dat je soms tijdenlang zoekt naar dat ene ideale cadeau. Leuke verjaardagscadeaus hebben echter gemeen dat de ontvanger ze ook daadwerkelijk kan gebruiken of dat ze humor hebben. Op gadgethouse.nl vind je een verzamelijk humoristische cadeaus voor als je geen inspiratie hebt. Wil je een nuttig cadeau, ga dan na wat de hobby's zijn van de jarige. Lezen? Sporten? Computers? Ook cadeaubonnen vallen onder leuke verjaardagscadeaus, dus kun je een iTunescadeaubon, een boekenbon of een proefmiddagje klimmen of abseilen cadeau geven.

Geld cadeau geven

Er zijn ook genoeg jarigen die het liefst geld krijgen als verjaardagscadeau. Je kunt dit cadeau dan leuk verpakken. Bekend zijn de geldboom (plak munten aan een klein boompje of kleine plant of vouw briefjesgeld in een leuke waaier om eraan te hangen), maar het is ook leuk om het geld in een grappige spaarpot cadeau te doen. Zo geef je het cadeau net wat extra's.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020