Excite

Wat zijn leuke verjaardag cadeaus?

Je kent het wel. Er zit weer een verjaardag aan te komen en je hebt geen idee wat je nu weer eens kunt geven. Die bos bloemen, de fles wijn en de cadeaubon zijn toch niet zo'n succes. Wat zijn nu eigenlijk wel leuke verjaardag cadeaus? Een aantal suggesties op een rijtje.

Strandzeilen

Voor die ene vriend of vriendin die liever iets actiefs doet dan op zijn of haar lui gat zit en bovendien niet bang aangelegd is, kun je een dagje strandzeilen of 'blokarten' cadeau doen. Je gebruikt de wind, terwijl je over het strand 'zeilt' in een blokart. Het is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar en je hebt dezelfde soort kleding nodig als bij een goede strandwandeling. Bij regen moet je ook regenkleding meenemen en handschoenen zijn wel erg prettig. Maar, lekker uitwaaien is verzekerd!

Gepersonaliseerde dingen

Het is altijd leuk om een persoonlijk cadeau te geven. Zo kun je denken aan een mok met opdruk. Dit kan een gedicht zijn, maar ook een foto, of een rare uitspraak van de jarige. Wat je maar wil. Uiteraard kun je ook denken aan een fotoalbum. Bijvoorbeeld een album met al die foto's die te erg voor woorden zijn. Kom maar op met die slappe lach!

Dagje ontspannen

Het is altijd leuk om de jarige een uitje te geven voor de verjaardag. Dit is natuurlijk per persoon verschillend. De vriendin die dol is op massages, sauna's en gezichtsmaskers, neem je mee naar de spa, terwijl de vriendin die dol is op theeleuten een high tea of een bonbonworkshop leuker vindt. Een high tea kan in heel Nederland en ook bonbonworkshops worden in verschillende plaatsen in het land gegeven.

Je kunt ook altijd gaan voor een dagje - of een weekend - pretpark. Er zijn een heleboel pretparken in Nederland waar je heen kunt gaan. Denk aan de Efteling of aan Hellendoorn, maar je kunt ook over de grenzen heen. Bijvoorbeeld naar Disneyland Parijs.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021