Excite

Leuke kado's voor mannen

De ideale kado's voor mannen zijn natuurlijk wel de sportwagens zoals hiernaast één staat afgebeeld. 'The only difference between men and boys, is the price of their toys', wordt wel gezegd en dat geldt nog steeds. Er van uitgaande dat je het budget niet hebt voor een giga patserbak, kan je hier misschien wat andere ideeën opdoen.

Mannen houden van actie

Het maakt eigenlijk weinig uit wat het is, als het maar stoer is. Er zullen weinig mannen zijn die een gat in de lucht springen van een beauty-arrangement. Wat vinden de heren dan wél leuke activiteiten? Nou... kitesurfen bijvoorbeeld. Of een quadsafari. Een bungeejump, een stukje vliegen in een helikopter of een onvergetelijke parachutesprong. Via sites als Experiencegifts.nl en Eventbon.nl is het mogelijk om een cadeaubon ter waarde van de activiteit van je keuze te bestellen. Als je een activiteit kiest die geschikt is voor meer dan één persoon, kan je zelfs gezellig samen gaan en heb je zelf des te meer plezier van je cadeau.

Voor bankbintjes

Een bankbintje is niet zo avontuurlijk ingesteld. Hij houdt misschien wel van actie, maar dan vooral om naar te kijken. Deze man kun je misschien wel voor de buis losweken door hem een avondje bioscoop (actiefilm voor het stoere gevoel) cadeau te doen. De Nationale Bioscoopbon (te bestellen via internet) is geldig in alle bioscopen en theaters in Nederland en is te koop vanaf 5 euro.

Voor de romantische man

Is je partner binnenkort jarig en behoort hij - lucky you! - tot het romantische type? Verras hem dan eens met een weekendje of (mid)weekje weg. Je kan dit natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt, en helemaal afstemmen op je budget: een paar dagen Veluwe of Limburg, maar ook een weekendje New York, Rome of Venetië. Ook een avondje naar een voorstelling van zijn/jullie favoriete groep zal zeker in goede aarde vallen!

Voor de "snelle jongen"

Een snelle jongen is voornamelijk nog steeds een jongen. En waar maak je een jongen blij mee? Met speelgoed. In de volwassen versie betekent dit: gereedschap en gadgets. Probeer eens subtiel uit te vissen welk type mobiel hij mooi vindt en wat hij nu precies nog nodig had aan computerapparatuur. Eventueel kan je navraag doen bij zijn broer en/of beste vriend.

Mannen zijn net mensen

Ook een man is net een mens en laat dus tussendoor wel eens een hint vallen. Als jij zo iemand bent die vlak voor een verjaardag standaard in de vlekken schiet wegens acute 'help, wat moet ik nu toch kopen?'-stress, probeer dan gedurende het jaar eens op te letten waar hij nu eigenlijk behoefte aan heeft. Moppert hij dat z'n boormachine op z'n eindje loopt? Of zegt hij dat hij wel weer eens een keertje naar het stadion zou willen? Schrijf op wat je hoort... En verras hem ermee op z'n verjaardag!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021