Excite

Leuke ideeën voor een vrijgezellenfeest

De tijd dat je met een vrijgezellenfeest een stripper huurt, is allang voorbij. Niet alleen het bruidspaar kan dat vaak niet echt waarderen, ook voor de aanwezigen op het feestje kan zoiets heel wat ongewenste 'awkward' momenten opleveren. Maar: wat doe je dan wel?

Voor de bruid

Voor de bruid in spé kun je bijvoorbeeld denken aan een creatief uitje, zoals een workshop bonbons maken, knutselen, een high tea, een creatieven workshop in iets dat ze nog nooit gedaan heeft of een cursus. En heb je een echte sportieve bruid? Dan kan een dag vol outdooractiviteiten ook ontzettend leuk zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van paardrijden, boogschieten, kanoën, parasailen of een eigen film maken? Andere leuke ideeën die jullie aankomende bruid misschien wel kan waarderen zijn een dagje naar de sauna, een make-up workshop, een cursus biologisch of suikervrij koken, een citytripje naar het buitenland of een cursus fotografie. Die laatste levert natuurlijk genoeg inspiratie op om ook nog een paar leuke foto's te schieten van het gezelschap!
    Leuke ideeën voor een vrijgezellenfeest

Voor de bruidegom

Oké, voor de bruid hebben we nu verschillende opties op een rijtje gezet. Maar hoe zit het met de bruidegom? Veel bruidegommen houden van actie en daar kun je zeker wat mee. Wat dacht je bijvoorbeeld van karten? Of racen op het circuit van Zandvoort? Jullie kunnen ook met een groepje een luxe (lees: hard rijdende, dure) auto huren, een slipcursus doen of op pad gaan met legervoertuigen. Ook leuk: een escape game of een variant op prison break. Die laatste twee spellen kun je bovendien ook nog doen met het gezelschap van de bruid erbij. Dan kunnen jullie daarna met z'n allen lekker eten!
    Leuke ideeën voor een vrijgezellenfeest

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021