Excite

Leuke date: ballonvaarten

Ben je op zoek naar een leuk idee voor een date, maar weet je echt niet wat je moet doen? Ga dan eens niet voor de bioscoop of een restaurant, maar kies voor ballonvaarten! Ballonvaarten zijn heel erg leuk om mee te maken en natuurlijk ook nog eens heel erg origineel. Daarmee scoor je vast veel punten bij je date!

Ballonvaarten worden in heel Nederland gehouden. Je kunt dus altijd wel een opstapplek bij jou in de buurt vinden. Gelukkig, want dat betekent ook dat je misschien wel over jouw woonplaats kunt vliegen. Je zult dan zien dat dit de ideale plek is om foto’s te maken. En om natuurlijk eens wat meer te weten te komen over je date, want hier kun je geen enkele vraag meer ontwijken!

Het enige nadeel van ballonvaarten is dat ze best prijzig zijn. Je kunt er dus ook voor kiezen om dit bijvoorbeeld niet op een eerste date te doen, maar als de relatie al wat verder gevorderd is. Aan de andere keer: zo’n ballonvaart doe je waarschijnlijk toch maar één of twee keer, dus dan kun je net zo goed een keer flink uitpakken. Wel opletten dat je niet vervolgens iedereen uit je omgeving mee kunt nemen op een ballonvaart, want dat wordt natuurlijk wel weer een kostbaar plaatje!

Afbeelding: Flickr account a4gpa

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020