Excite

Verras je vriendin met leuke cadeaus voor vrouwen

Is je relatie veranderd in een sleur en ben je eigenlijk alleen nog maar bij elkaar om de kosten van het levensonderhoud in tweeën te kunnen splitsen? Breng dan de romantiek in jullie leven door je vriendin te verrassen met leuke cadeaus voor vrouwen.

Juwelen, parfum en chocola

Iedere vrouw wil zichzelf en haar omgeving doen geloven dat ze uniek en de enige in haar soort is. Dat maakt het niet gemakkelijk om een leuk en passend cadeau voor haar te vinden. Toch zijn er altijd wel standaard cadeaus waar iedere vrouw, ongeacht haar kieskeurige smaak, voor smelt. Een mooi sieraad of een lekker parfum doen het altijd goed. Zorg wel dat je de juiste sieraden of parfum kiest. Niks is erger dan parfum te krijgen van je vriend, terwijl het luchtje eigenlijk naar zweetvoeten ruikt.

Dinertje

Wil je het liever op safe spelen, neem je vriendin dan mee naar een knus en romantisch restaurant. Een heerlijk etentje en elkaar diep in de ogen staren, is vaak ook meer dan genoeg voor een vrouw die zich een keer eens flink in de watten wil laten leggen. Sluit de avond af met een heerlijk drankje en je hebt geheid een topcadeau gegeven.

Kuuroord

Is je vriendin of vrouw nogal gestrest door werk en de drukte van alledag? Stuur haar dan eens een dagje naar een kuuroord om heerlijk bij te komen. Voor de lol kun je haar vergezellen en samen lekker dobberen in een modderbad of alle stress eruit zweten in de sauna. Niet alleen geeft dit jullie quality-time met elkaar, maar geeft het ook rust en ontspanning. Dit werkt ook weer bevorderend voor jullie relatie.

Make-up

Wellicht is het geven van make-up een lastigere opgave, maar veel vrouwen stellen het wel op prijs om hun favoriete make-up cadeau te krijgen. Vaak omdat het getuigt van observatievermogen, wanneer een man het juiste type mascara of net die ene lipstick heeft kunnen vinden in de winkel. Dit maakt geheid indruk op je vrouw.

Kortom, laat je vrouw of vriendin zien dat je haar waardeert en geef haar een van de vele leuke cadeaus voor vrouwen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021