Excite

Leuke cadeaus voor de baby

Als je niet zoveel tijd hebt om na te denken over een leuk kraamcadeau kun je bij verschillende websites kant en klare ‘kraammanden’ in diverse thema’s bestellen. Ook kun je een eigen kraammand samenstellen. De prijzen van een mand vol leuke babycadeaus liggen tussen de tien en de vijftig euro. Je kunt het zo gek niet verzinnen, of je kunt er een kraammand van krijgen: Winnie de Poe, Kabouter Plop, Piet Piraat, Nijntje of zelfs Ajax of PSV.

Met de feestdagen voor de deur kun je nu ook allerlei leuke en bijzondere kerstartikelen voor pasgeboren baby’s krijgen. Verras iemand met een originele kerstbal met daarop de tekst ‘baby’s first Christmas’ of met een snoezig rompertje geheel in kerststijl: voor een jongetje een romper dat lijkt op een echte smoking met das en al, voor een meisje een rood jurkje met witte bontrandjes.

Waar je rekening mee moet houden, is dat een pasgeboren baby nog niet zo veel kan en voor veel speelgoed nog niet oud genoeg is. Je kunt uiteraard iets leuks kopen waar hij of zij later wat aan heeft, maar bepaald speelgoed is ook geschikt voor zeer jonge baby’s. Zoals een muziekdoosje, een zachte stoffen rammelaar of zachte knisperende doekjes. Meestal staat wel op de verpakking vanaf welke leeftijd het speelgoed geschikt is.

De meest originele cadeaus vind je onder andere op yoursurprise.nl. Hier kun je zelf een slaaplied of een babyboek maken, een romper of een slab ontwerpen. Dat is in ieder geval weer eens iets anders dan een knuffel.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Oliver Aaltonen

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020