Excite

Leuke boeken koop je in de boekenwinkel

Boeken kun je natuurlijk in de boekenwinkel kopen. Daar zijn de boeken vaak gerangschikt op genre en vervolgens weer op auteur of categorie. Alle thrillers staan bij elkaar, net zoals de kinderboeken of de romans. Ook vind je vaak een top tien met de meest populaire boeken van dat moment.

Natuurlijk zijn er in een boekenwinkel ook veel non-fictie boeken. Denk bijvoorbeeld aan boeken met informatie over bepaalde diersoorten of landen. Ook zijn er boeken over de wetenschap of kunst en kun je er ook woordenboeken kopen.

Sommige boekenwinkels hebben ook een afdeling met tweedehands boeken. Er zijn zelfs winkels die alleen maar tweedehands boeken hebben. Dit scheelt vaak enorm in de prijs en hier kun je bepaalde titels vinden die niet meer worden gedrukt. Wellicht kun je dus hier je slag slaan en het boek vinden waar je al tijden naar op zoek bent.

Wil je een specifiek boek maar zie je dit niet liggen in de boekenwinkel? Geen nood! Vraag aan een medewerker of ze het boek willen bestellen. Dit kost je geen extra geld en je krijgt vanzelf een telefoontje als het boek binnen is.

Uiteraard heb je ook online boekenwinkels. Hier kun je het boek bestellen en het wordt dan naar je bezorgd. In sommige gevallen krijg je het boek de volgende dag al in huis. Je moet vaak wel iets aan verzendkosten betalen.

Afbeelding: Flickr account chilihead

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020