Excite

Ideeën voor leuke babycadeautjes

Niets is zo leuk als een snoezige baby te verrassen met een mooi cadeau! Maar wat geef je nou aan een pasgeboren kindje? Hieronder volgen een aantal leuke babycadeautjes!

Babyslofjes

Schattige slofjes zijn heel leuk om cadeau te geven. De eerste schoentjes zijn vaak voor de geboorte al aangeschaft, maar met slofjes is dit minder vaak het geval. Een leuk babycadeautje waar niet iedereen meteen aan denkt, maar alsnog van pas kan komen!

Kledingsetje

Er zijn enorm veel leuke kledingsetjes op de markt voor baby’s. Deze zijn er in diverse kleuren en maten. Om het nog specialer te maken kun je een bedrukt t-shirt geven met een zelfverzonnen tekst of de naam en de geboortedatum van de baby. Behalve het bedrukken van babykleding kan dit ook op een badjasje, babymuts, romper of een leuk slabbetje.

Kraammand

Hoewel vele webwinkels zich hebben neergeworpen op het fenomeen kraammand, kun je prima zelf eentje in elkaar knutselen. Vul een leuke mand met bijvoorbeeld een flesje, speen, bijtring, knuffel, rammelaar of heerlijk geurende badspulletjes. Voor een extra effect kun je de kraammand in een bepaalde kleur samenstellen en decoreren met lintjes, strikjes en cellofaanpapier. Gegarandeerd succes!

Lakens

Een laken is wellicht niet gelijk het eerste wat in je op komt als je denkt aan babycadeautjes, maar het is wel bruikbaar voor de baby! Denk aan een witte, zachtroze, lichtblauwe of juist een kleurrijke babylaken om te geven. Ook kun je het laken personaliseren met een bedrukte tekst of foto.

Luiertaart

Op zoek naar een origineel kraamcadeau? Ga dan voor een luiertaart! Het is niet alleen leuk om te geven of te krijgen, maar ook nog een heel nuttig cadeau! Je kunt de luiertaart bestellen of helemaal zelf maken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020