Excite

Een leuk mannen cadeau

Op zoek naar een leuk mannen cadeau

Cadeaus geven is heel normaal in onze cultuur. Wanneer er iets te vieren is, dan worden er cadeaus gegeven. Dit kan zijn bij een verjaardag zoals de meeste mensen doen. Het halen van een rijbewijs of het halen van een ander examen zijn vaak ook redenen om cadeaus te geven. Ook bij dagen als Vaderdag wordt papa extra verwend, maar wat geef je een man nou?

Games

Games doen het eigenlijk altijd wel goed bij mannen. De meeste mannen houden echter niet van games zoals The Sims, maar van schietspellen als Battlefield of Role Playing Games. Vooral deze laatste zijn een hit sinds het bekende spel World Of Warcraft op de markt is gekomen. Je speelt in een team online en je werkt dus ook samen.

Games om je hersenen te trainen zijn ook altijd wel goed, net als racegames. Denk hierbij aan Dr. Kawashima's Brain Training voor de Nintendo DS.

Een spelcomputer

Wanneer je wat meer te besteden hebt en een man hebt getroffen die dol is op games, dan kun je een spelcomputer overwegen. Je kunt hierbij denken aan een Playstation, maar ook aan de Wii van Nintendo of aan de DS van dezelfde fabrikant.

Een mooi notitieboekje

Voor de man die graag tekent of schrijft - of alles vergeet -, zou je een mooi notitieboek kunnen kopen dat duurder is dan het gemiddelde boekje van de Hema. Voor dit soort boekjes kun je bijvoorbeeld kijken bij merken als Paperblanks of Moleskine.

Paperblanks zijn veelal erg versierd en niet alle mannen houden hiervan. Moleskine houdt het simpel bij zijn boekjes met een zwarte of rode kaft en afgeronde hoeken.

Sudoku Toiletpapier

Sommige mannen zijn compleet verslaafd aan het maken van de sudoku's. Sommige van die mannen vervelen zich dan ook op de wc, dus wat is dan mooier om toiletpapier te hebben met daarop sudoku's?

Het is goed tegen de verveling en bovendien stimuleert het je hersenen ook nog eens. Alleen dan moet er wel een pen voor handen zijn natuurlijk. Kijk, nog een leuk cadeau!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020