Excite

Een leuk kraamcadeau voor nu en voor later

Het valt niet altijd mee om een leuk kraamcadeau te geven waar de ouders wat aan hebben. Je kunt natuurlijk een slabbetje, een rompertje of een luiertaart geven, maar er is meer.

Speelgoed voor wanneer de baby wat ouder is

Ouders krijgen graag speelgoed voor als de baby wat ouder is. Vaak hebben ouders voor de eerste drie maanden genoeg spullen en krijgen ze minder voor de periode die daarna komt. Bij dit speelgoed voor de langere termijn kun je denken aan speeltjes die geluid maken, zoals een xylofoon. Ook kun je denken aan speeltjes die te stapelen zijn, zoals stapelringen, stapelbekers of blokken van stof.

Kraamtegel

Het is leuk om een kraamtegeltje te geven. Dit kunnen tegeltjes zijn met wijsheden over baby's, maar ook bijvoorbeeld met de naam van de baby. Bij de meeste webshops kun je een tegeltje ook aan laten passen naar je eigen wensen. Je kunt natuurlijk altijd naar de mogelijkheden vragen bij zo'n webshop.

Mutsje met de naam van de baby

Een persoonlijker cadeau is er bijna niet: de naam van het pasgeboren kindje laten drukken op een mutsje. Als je niet meteen op kraamvisite kunt, dan kun je het mutsje laten bezorgen. Dit soort mutsjes bedrukken kan bijvoorbeeld bij de webshop. Knetterleuk!

Een zachte bal

Een zachte bal om mee te rollen of mee te gooien vinden de meeste baby's zodra ze kunnen zitten geweldig. Ze kunnen zich niet bezeren aan een zachte bal en de bal is daarom ook niet gevaarlijk. Van de bal zijn er meerdere varianten te vinden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Woezel en Pip-versie. Een bal met doekje waar de naam op staat, is bijvoorbeeld te bestellen op de site van bebebasket.Dit is ook leuk als ze wat ouder zijn en van baby een peuter geworden zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020