Excite

Val op met een leuk kado voor je moeder!

Hoe oud je ook wordt, voor je moeder blijf je altijd een kind. En dat zul je ongetwijfeld meer dan eens merken. Er wordt misschien regelmatig wel even gebeld of misschien brengt je moeder zelfs wel een lekkere pan soep als je je niet goed voelt. Wat het ook is, ze zal vast wel eens iets extra's verdienen. En dan is een leuk kado voor je moeder echt wel eens op z'n plaats. Wij geven een aantal leuke tips.

Persoonlijk doet het meest

Bij het uitzoeken van een leuk kado voor je moeder moet je niet naar de prijs kijken. Daarmee willen we niet zeggen dat je een lening aan moet gaan om het aan te schaffen, integendeel. De meeste moeders stellen het meeste prijs op de onbetaalbare cadeautjes: een kaart waarin je schrijft hoe belangrijk ze voor je is, een collage met mooie foto's van jullie samen, of een leuke mok met jullie favoriete foto. Dat soort dingen hoeven niet veel te kosten, maar je kunt er zeker van zijn dat ze lang gekoesterd zullen worden.

Laat haar eens genieten

Ook erg leuk: je moeder eens flink laten genieten tijdens een echte verwendag. Via MyDays.com kun je hele leuke uitjes 'bestellen', waarbij je moeder helemaal tot rust kan komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sessie floaten? Dan drijf je helemaal gewichtsloos in een cabine, net alsof je in de Dode Zee ligt. Ook heel lekker: een hot stone massage. Alle stress vloeit dan binnen no time uit haar lichaam. Zo'n uitje zorgt voor een onuitwisbare, mooie herinnering!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020