Excite

Leuk idee verjaardag moeder

Als je moeder jarig is, dan wil je natuurlijk wat bijzonders voor haar doen. En juist omdat je wat bijzonders wilt doen, is het soms moeilijk om ergens mee te komen. Gelukkig is de moeite van het kopen van een cadeautje voor je moeder wat te verlichten: je moeder geeft helemaal niet speciaal om het cadeautje dat je geeft, maar om jou en jouw aanwezigheid. Dat maakt het bedenken van iets leuks ineens een stuk makkelijker!

Want in plaats van een ovenschaal of boek te kopen, kun je je moeder eens meenemen op een dagje uit, bijvoorbeeld naar de stad of een beautyfarm. Of ga samen eens een workshop volgen: tegenwoordig worden er diverse leuke workshops aangeboden die je gewoon eens één keer mee moet maken. Bonbons maken, salsa dansen, yoga: kijk eens rond op internet en je vindt suggesties genoeg.

Als je liever toch een tastbaar cadeau geeft, kies dan iets persoonlijks. Een foto van jezelf of je gezin, een fotoalbum waarin het verleden van je moeder te vinden is, een kunstwerk dat jullie ergens aan doet denken of een cadeau dat mooie herinneringen oproept. Als je zelf niets kunt bedenken, vraag dan familieleden om hulp. Een broer of zus van je moeder kan wel eens hulp bieden. Of misschien je vader of eigen broer of zus wel. Waar je ook voor gaat, neem de tijd om te brainstormen. Je zult merken dat het soms even duurt voor je ergens op komt, maar als je er in gedachten eenmaal mee bezig bent, komen er misschien wel meer ideeën dan je ooit gedacht had!

Afbeelding: Flickr account ssh

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021