Excite

Leuk houten speelgoed

Houten speelgoed kennen we voornamelijk van vroeger. Toen was het nog helemaal in. Tegenwoordig heb je veel meer speelgoed van plastic, maar dit betekent niet dat houten speelgoed niet meer leuk is. Denk maar eens aan blokken, die worden altijd gewaardeerd. Maar ook een houten wagentje kan enorm leuk zijn om mee te spelen. Je hebt natuurlijk ook houten dieren of een leuke houten spoorweg. Of zet je kind op een houten hobbelpaard.

Er is ook houten speelgoed voor buiten, zoals een bolderwagen of stelten waar je op kunt lopen.

Kinderen zullen zich absoluut vermaken met houten speelgoed, vooral omdat er zo vreselijk verschillende soorten zijn. Daarbij kunnen kinderen zich al snel vermaken. Hout heeft ook nog eens een groot voordeel: het is minder snel te slopen. Ideaal dus voor kinderen die snel speelgoed kapot maken.

Houten speelgoed kun je lang niet overal vinden. Af en toe zie je wel iets in de speelgoedwinkel, maar om echt veel keuze te hebben moet je naar een speciaalwinkel. Er zijn verschillende zaken waar je terecht kunt voor een ruime keuze aan houten speelgoed.

Behalve in winkels kun je ook terecht op het internet. Daar vind je veel webshops die houten speelgoed te koop aanbieden. Het bestellen kan vaak met een paar muisklikken. Let wel altijd goed op of de webshop betrouwbaar is. Het is zonde als je iets bestelt, maar het nooit krijgt.

Afbeelding: Flickr account hodac

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020