Excite

Koop een leuk cadeau voor je vriendin

Heb jij de liefste vriendin in de wereld, maar vergeet je haar af en toe wat extra aandacht te geven omdat jullie allebei te druk zijn met werk. Klaagt ze dat jullie relatie een sleur is geworden? Breng dan de romantiek terug in jullie leven door je vriendin eens te verrassen met een leuk cadeau. Koop leuk cadeau voor vriendin waardoor ze zich weer het stralende middelpunt voelt.

Standaard cadeau

Ook al zijn veel vrouwen kieskeurig, vaak zijn er wel standaard cadeautjes waarmee je haar hart doet smelten. Juwelen, parfum en chocola doen het altijd goed. Juwelen betekenen dat je echt je best hebt gedaan om iets moois voor haar uit te zoeken. Parfum geven haar een lekkere geur en chocola maakt vrouwen blij. Zorg wel dat je de juiste sieraden of parfum kiest. En koop niet per ongeluk witte chocola voor haar, terwijl ze liever melkchocolade met hazelnoten heeft.

Uit eten

Iets wat het ook altijd goed doet is een romantisch dinertje bij kaarslicht. Neem haar mee naar een knus en romantisch restaurant met eten waar ze van houdt. Heeft ze een gruwelijke hekel aan sushi, neem haar dan niet mee naar een Japans restaurant, maar naar een Franse bistro. Reserveer van tevoren een mooi plekje in een knus hoekje, zodat je alle privacy hebt, maar ook kan genieten van de gezellige sfeer. Een avondje elkaar diep in de ogen staren zorgt er geheid voor dat je vriendin ultiem kan genieten.

Kuuroord

In tijden van stress door drukte op werk of de sleur van alledag is er niets fijner dan even bij te komen in een kuuroord. Je kan je vriendin een massage van een uurtje met een gezichtsmasker cadeau doen, maar je kan haar natuurlijk ook een hele dag naar de spa sturen. Moet je zelf ook even nodig ontstressen? Vergezel haar dan gewoon en kom na een dagje kuren weer ontspannen thuis.

Kortom: koop een leuk cadeau voor je vriendin en maak haar dag weer goed.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021