Excite

Een leuk cadeau voor een goede vriend

Op zoek naar een leuk cadeau voor een goede vriend? Ontdek in dit artikel een aantal ideeën die jou wellicht kunnen helpen met het uitkiezen van een mooi cadeautje!

Koken of bakken

Verras je vriend met een zelfgebakken taart of kook zijn lievelingsmaaltijd! Laat je culinaire kookkunsten de vrije loop en zet iets lekkers op een mooie gedekte tafel. Wat ook erg leuk kan zijn, is om juist iets te koken wat hij nooit eerder heeft gegeten, maar waar je zeker van weet dat hij het heerlijk zal vinden. Duik de kookboeken in of struin de internet af voor lekkere recepten!

Horloge

Bij traditionele cadeaus voor een man denk je snel aan een horloge. Een stijlvol horloge wordt dan ook vaak gewaardeerd. Ze hoeven daarnaast niet per se duur te zijn; horloges zijn er namelijk in verschillende prijsklassen!

Leuke gadgets

De meeste mannen houden nou eenmaal van gadgets en alles wat met elektronica te maken heeft. Geef hem een laptop, mobiele telefoon, iPad, MP3, digitale camera of camcorder cadeau! Heb je niet zoveel te besteden? Neem eens een kijkje op megagadgets.nl. Daar staan namelijk heel wat leuke gadgets voor een betaalbare prijs. De meeste mannen houden wel van praktische spulletjes en zullen hier zeker blij mee zijn!

Zijn hobby

Zijn hobby’s spelen een belangrijke rol bij het uitkiezen van een perfecte cadeau voor een vriend. Een vriend met een uitgesproken interesse in bijvoorbeeld fotografie, koken, sport of kunst kan je gemakkelijk blij maken met een cadeau wat schikt bij de desbetreffende hobby!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021