Excite

Een leuk cadeau voor mannen

Een leuk cadeau voor mannen is soms moeilijk om te vinden. Vooral als de man in kwestie weinig hobby's heeft of hobby's die waarvoor je weinig spullen nodig hebt. Toch zijn er wel dingen die vrijwel iedere man waarderen. In dit artikel een paar suggesties voor originele cadeaus voor de échte man.

Een ritje in een Ferrari

Het automerk Ferrari is iets wat bij heel veel mannen tot de verbeelding spreekt. Heel wat mannen zullen als klein jongetje gespeeld hebben met een speelgoedmodel van de Ferrari en droomden - en dromen - ondertussen dat ze ooit een Ferrari zouden bezitten. Niets is minder waar helaas. Maar dat neemt niet weg dat ze er nooit in zullen rijden. Ferarri's kun je namelijk ook huren. Vaak moet daarvoor wel diep in de buidel getast worden, maar het is een cadeau dat onvergetelijk is. Helemaal als er foto's gemaakt worden!

Bungeejumpen

Bungeejumpen is vooral voor de mannen die niet bang zijn aangelegd. Het is iets voor echte waaghalzen. Je springt de diepte in aan een touw, bijvoorbeeld boven een rivier of de zee zijn, maar ook boven land. In Scheveningen kan het bijvoorbeeld op de pier. Het vergt wat moed, maar een goede jump is dan ook echt onvergetelijk.

Slipcursus

Dit is een cadeau waar je als bijrijder - lees: vriendin - zelf ook nog wat aan hebt. Een slipcursus is een cursus waar je goed leert slippen wanneer het bijvoorbeeld regent. Je rijdt op een parcours waarbij je bijvoorbeeld rond paaltjes moet rijden en moet slippen. Het is meestal een cursus van een dag en wordt gedaan door verschillende organisaties. Zo heeft je man een leuke dag in de auto en zit jij voortaan een stuk rustiger in de auto!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020