Excite

Lekker: bonbons

Bonbons zijn er in enorm veel soorten. Je kunt kiezen voor speciale vullingen voor bonbons, zoals praline, kersenlikeur, nootjes, noga of rozijnen. Er zit altijd wel iets tussen wat mensen erg lekker vinden. Het meest gebruikelijke is een bonbon met een vulling op basis van praline of room.

De bonbon is de specialiteit van België en in veel steden, zoals Brugge en Brussel, kun je heerlijke bonbons kopen. Ook in Nederland zijn er genoeg winkels waar je bonbons kunt kopen. Wanneer je naar een gespecialiseerde chocoladewinkel gaat, weet je zeker dat je kwaliteit krijgt. Je kunt bonbons ook in de supermarkt kopen, of bij verschillende warenhuizen. Deze bonbons zijn echter vaak in een fabriek gemaakt en hebben daardoor toch een andere kwaliteit dan de bonbons in speciaalzaken.

Het is leuk om bonbons cadeau te doen aan iemand, bijvoorbeeld op Valentijnsdag, een verjaardag of een andere speciale gelegenheid. Je kunt ze persoonlijk geven, maar ook laten bezorgen. Helemaal speciaal wordt het wanneer je bonbons laat maken op maat. Dit kan bijvoorbeeld door er letters op te laten maken, of door ze in een doosje te laten doen met een foto naar keuze.

Bonbons worden altijd gezien als een leuk en lief cadeau. Laat jezelf dus van je beste kant zien en geef bonbons cadeau!

Afbeelding: Flickr account Genista

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021