Excite

Kylie Jenner en Tyga zijn een setje

  • © Getty Images
Kylie Jenner, het 17-jarige halfzusje van Kim Kardashian, zou een relatie hebben met Tyga. Er gingen eerder al geruchten dat de twee een setje waren, maar die werden door beiden ontkend. De 25-jarige rapper lijkt nu echter op Instagram een ware liefdesverklaring geplaatst te hebben, waarbij hij de relatie bevestigde. Daarnaast werden de twee zaterdag voor het eerst samen gespot na deze liefdesverklaring.

De twee maakten toen een ritje door Los Angeles, waarbij Kylie reed in de dure Mercedes Benz van Tyga. Tyga is eerder al verloofd geweest met Blac Chyna en heeft met haar ook een kindje. Zij kwam - samen met Kylie - eerder deze week in het nieuws omdat de twe nare berichten aan het uitwisselen waren via Instagram. Toen leek het erop alsof ze beiden wilden bewijzen dat ze een relatie hadden met Tyga, terwijl Kylie dat eerder nog uitvoerig ontkende.

Geruchten van een relatie tussen Kylie en Tyga deden vanaf oktober vorig jaar de ronde. De twee waren voor die tijd al gewone vrienden, maar daarna leek er daadwerkelijk iets op te bloeien tussen de twee. Ze gingen al regelmatig met elkaar om, omdat ze veel dezelfde vrienden in de muziekbranche hebben.

De twee kennen elkaar al veel langer. In 2012 nodigde Kylie bijvoorbeeld al haar 'goede vriend' Tyga uit om op te treden tijdens de Sweet Sixteen party van haar zus Kendall. Tyga heeft altijd in de buurt gewoond van de Kardashians en woonde zelfs enige tijd tegenover hen. Ook woonde hij enige tijd naast Khloe.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021