Excite

Leuke kraamcadeautjes zelf maken

Wanneer er een baby in jouw omgeving is geboren is het fijn de pasgeborene welkom te heten in deze wereld met een leuk cadeau! Cadeautjes kun je uiteraard kant en klaar kopen uit de winkel, maar het is toch veel leuker wanneer je ze zelf maakt? Hieronder volgen een aantal leuke kraamcadeautjes die je zelf kunt maken!

Luiertaart

Een luiertaart is uiteraard geen "echte" taart van de bakker, maar wel origineel en handig om te geven. Naast dat het er altijd fantastisch uitziet, is het ook praktisch voor de baby. Aangezien de dosis luiers er in de beginfase van een baby doorheen gaat, is dit altijd een nuttig cadeau! Het enige wat je hoeft te doen voor een luiertaart is de luiers oprollen, op elkaar plaatsen en decoreren met cellofaanfolie en lintjes. Het klinkt makkelijker gezegd dan gedaan, aangezien er wel wat tijd in gaat zitten.

Gebreide babykleding of slofjes

Ben jij handig met breinaalden en wol? Maak dan een zelfgebreide kledingsetje of snoezige slofjes. Een leuk, gepersonaliseerd cadeau om het kleine mensje te verwelkomen! Wat ook leuk is om er bij te doen, is een zelfgebreide knuffel.

Kraammand

In een kraammand bevinden er allerlei cadeautjes die zijn bedoeld voor zowel de moeder als de baby. De inhoud van de kraammand kun je zo gek, goedkoop of duur maken als jezelf wilt. Denk aan kledingsetjes, knuffels, badspulletjes of -speelgoed voor de baby. Voor de moeder kun je gaan voor een leuke tijdschrift, fotolijst, armband of een t-shirt met een leuke tekst, zoals 'Supermam', 'Dat zeg ik! Mamma' of 'Good mother'. Gegarandeerd succes!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021