Excite

Leuk: kraamcadeau voor moeder

Een bevalling is zwaar, maar ook de negen maanden die aan die bevalling vooraf gaan, kunnen heel erg zwaar zijn. Daarom is het leuk om na die periode een kraamcadeau voor moeder te geven, zodat ze ook even bij kan komen. Maar wat geef je?

Iets voor de baby

Het is misschien niet waar je het eerste aan denkt, als het gaat om een kraamcadeau voor moeder, maar dingen voor de baby zijn vaak heel leuk. Kersverse moeders zijn namelijk dolblij met hun spruitjes en de komende tijd staat hun leven toch vooral in het teken van de nieuwe geboorte. Het is dan leuk om iets anders te geven, maar iets voor de baby zal het meest gebruikt worden. Denk hierin overigens niet aan luiers, maar bijvoorbeeld de zilveren rammelaar die mama zelf te duur vond of een mooie kinderwagen. Je kunt vooraf voor de zekerheid altijd even informeren wat al opgenomen is in de babyuitzet.

Kleertjes

Ook voor de baby, maar op een heel andere manier: kleertjes worden ook erg gewaardeerd. En dan is het het leukst als het kind de kleding al een beetje snel aankan. Vraag altijd even naar de maat en koop het niet al te klein, want het is zonde als het kindje er al uitgegroeid is, voor zij of hij het daadwerkelijk gedragen heeft. Denk je dat moeders hier helemaal niet op zit te wachten, dan kun je altijd nog gaan voor een klassieker: speelgoed. Doe wel iets waar het kind al vrij snel mee kan spelen, anders is de lol er soms ook zo weer vanaf.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020