Excite

Een leuk kraamcadeau voor een tweeling

Vaak krijgen ouders van tweelingen of twee keer hetzelfde cadeau of maar één cadeau voor beide baby's. Dat is erg jammer, want voor tweelingen kun je juist heel leuke kraamcadeaus bedenken.

Zo kun je best twee keer hetzelfde cadeau geven, maar geef het dan in twee verschillende varianten. Dan is het toch een beetje anders en heeft de tweeling ieder hun eigen cadeautje. Lees snel verder voor voorbeelden van een leuk kraamcadeau voor een tweeling!

Besteksetje met een bord en kom

Het is leuk om beide kinderen een eigen besteksetje te geven met een bord en een kom. Ieder kind krijgt dan een andere variant van het bestek en natuurlijk ook ieder een ander bordje. Je kunt bij een jongen en een meisje dan denken aan een roze en een blauwe, maar dat hoeft niet. Je kunt ook denken aan bepaalde figuurtjes. Het ene kind geef je een besteksetje met treinen, terwijl je het andere kind een setje geeft met vogels.

Rompertjes

Een rompertje is altijd handig om te krijgen, of het nu gaat om een tweeling of niet. Je kunt twee dezelfde rompertjes geven, maar twee verschillende is leuker. Op die manier krijgt de tweeling een 'uitgebreidere garderobe'; ze kunnen elkaars rompertjes lenen. Wel zo praktisch en des te leuker.

Leesboekjes

Het is ook leuk om boekjes te geven, maar dan uiteraard twee verschillende boekjes. Wanneer de tweeling oud genoeg is om het te snappen welk boekje van wie is, leren ze gelijk dat ze hun speelgoed moeten delen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020