Excite

Een fijn kraamcadeau voor de moeder

De baby wordt verwend door het kraambezoek en natuurlijk is dat logisch. Men komt aanzetten met rompertjes, luiers, knuffels en andere cadeaus. Maar tijdens deze gelegenheden wordt de moeder vaak vergeten, terwijl deze net zo goed een cadeau heeft verdiend. Een fijn kraamcadeau voor de moeder is dan ook net zo leuk om mee te nemen.

Een bon

Je kunt de moeder natuurlijk altijd een cadeaubon geven. Dit kan van een winkel zijn zoals parfumerie Douglas of H&M, maar het kan ook een bon zijn voor een restaurant of voor een mooi boek.

Verzorgingsmand

Na een bevalling is het altijd fijn om jezelf te kunnen verzorgen met lekkere verzorgingsproducten die met zorg zijn uitgezocht. Bij een verzorgingsmand kun je denken aan dingen als scrub, bad- of doucheschuim, badparels en parfum. Maar je kunt er natuurlijk ook een bon voor een sauna in stoppen. Ook kun je een tijdschrift en een reep chocolade er in doen. Je kunt een mooie rieten mand gebruiken om alles in te doen. Eigenlijk kun je dit zo gek maken als je zelf wilt. Dit is iets dat ook voor elk budget kan.

Een bos bloemen

Een bos bloemen is altijd leuk om te krijgen en het fleurt bovendien het huis op. De bloemen zullen heerlijk geuren en zo kunnen de kersverse ouders genieten van heerlijke geuren.

Een weblog

Het klinkt misschien een beetje apart, maar tegenwoordig hebben heel veel mensen een domeinnaam. Dat kan .nl zijn, maar ook .com of .org. Waarom zou je de moeder geen domeinnaam geven zodat ze een blog kan schrijven over haar nieuwe wondertje? Natuurlijk kan ze ook over andere zaken schrijven. Ook zijn er gratis weblogs te vinden op het internet, maar een domeinnaam is vaak net even leuker en er zijn veel meer mogelijkheden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021