Excite

Een kraamcadeau voor een meisje

Een kraamcadeau voor een meisje kan best roze zijn, maar natuurlijk is dit geen must. Andere kleurtjes kunnen ook prima. Waarom niet iets in de kleur oranje of rood?

Aan de muur

Je kunt in je kraamcadeau iets geven voor aan de muur. Bijvoorbeeld een heel erg leuk schilderijtje van een schaap met ruitjes op de achtergrond. Uiteraard zijn er heel veel andere varianten van zo'n schilderijtje te koop. Gemiddeld kosten deze prentjes zo'n 35 euro en zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar bij echtstudio.nl.

Muziekdoosje

Een ander leuk kraamcadeau voor een meisje is een muziekdoosje. Het muziekdoosje speelt een deuntje en daarvan kan het kleintje lekker in slaap vallen of een melodie leren herkennen. Sommige muziekdoosjes komen in ongewone vormen. Zo heeft echtstudio.nl een muziekdoosje in de vorm van een schaap. Het schaap is in meerdere kleuren verkrijgbaar en en kost 39.50 euro.

Kraamcadeaus met de babynaam

De HEMA verkoopt verschillende artikelen waar de naam van het meisje op gedrukt kan worden. Dit kan bijvoorbeeld op t-shirts, maar ook op luierpakjes, slabbetjes en wieglakentjes. Ook is er een mogelijkheid om het op een sweater voor de ouders te laten drukken. De prijs voor het drukwerk is afhankelijk van de grootte van de prent en van het artikel waarop de naam zou moeten komen

Kleertjes

Kleertjes worden ook altijd wel gewaardeerd als kraamcadeau. Als je kleertjes koopt, moet je alleen wel altijd op de maten en de seizoenen letten. Koop geen dik fleece pakje als de baby er pas in de zomer in past. Dat is heel frustrerend, omdat het kindje het vaak dan niet meer aan kan. Bij een kraamcadeau kun je het beste een pakje kopen wat bij het seizoen past. Of je geeft een grotere maat, maar let dan wel goed op of geef iets neutraals. Een truitje van katoen of een pakje van katoen met lange mouwen kunnen altijd wel.

Boekjes

Boekjes zijn ook altijd een welkom geschenk. Dit kunnen bijvoorbeeld voelboekjes of prentenboekjes zijn, maar ook boekjes voor als de baby al wat ouder is geworden. Bijvoorbeeld een sprookjesboek met de leukste sprookjes. Ook de boeken van de bekende Jip en Janneke doen het altijd goed en zijn ook op wat latere leeftijd nog leuk.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020