Excite

Een leuk kraamcadeau voor een jongen

Een kraamcadeau voor een jongen is natuurlijk anders dan voor een meisje. Je geeft een jongen immers niet zo gauw een roze knuffel. Maar wat geef je een stoere knul dan wel? Hieronder een paar cadeaus die niet alleen handig zijn, maar ook erg leuk.

Speenknuffel

Als kleine babyjongen en als ouders heb je niet graag dat de speen kwijt is. Daarom is een speenknuffel zo handig. Messy van het label Snoozebaby is zo'n knuffeltje. Messy voorkomt dat het speentje kwijtraakt, omdat het aan het krulstaartje van het diertje bevestigd kan worden. Bovendien zitten er vrolijke labels aan waar de baby lekker mee kan rommelen en mee kan spelen om de tastzin en fijne motoriek te stimuleren. Messy is 15 centimeter lang en voldoet aan de Europese EN71test. Ook is hij CE gecertificeerd.

Besteksetje

Wanneer baby's ouder worden, hebben ze bestek nodig om hun babyvoeding op te eten. Dan is het ontzettend leuk om een besteksetje te hebben dat kindvriendelijk is en bovendien ook meteen een verhaaltje is. Door het setje te laten graveren wordt het helemaal een uniek kraamcadeau. Het setje van Olly de olifant en Mouse de muis is een voorbeeld van zo'n setje. De twee figuurtjes zijn in verschillende poses afgebeeld zodat er een verhaaltje ontstaat. Dit setje bestaat uit een lepel, vork, mesje en een paplepel. Er zijn ook andere besteksetjes te koop zoals een met auto's en een van Nijntje Pluis.

Ecologische bijtring

In de wereld van kraamcadeaus is er natuurlijk ook aandacht voor speelgoed dat goed is voor de wereld en voor het milieu. Natur-elle is zo'n merk. Natur-elle heeft bijvoorbeeld een simpele, maar toch leuke bijtring. Het is een zacht knuffeldoekje dat bevestigd is aan de houten bijtring door middel van een drukknopje. Het kan dus ook los en op die manier kan het heel gemakkelijk gewassen worden. In het doekje zit een belletje en het rinkelt wanneer de baby ermee speelt. Verder zitten er labeltjes aan waar je baby aan kan rommelen en frunniken.

Voor in de babykamer

Een leuk canvasdoek met een vrolijk diertje fleurt elk jongenskamertje op. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vogel, een uil, hertjes of een canvas naar eigen ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan een doek met de naam van de jongen en de geboortedatum. Dat is nog eens een origineel kraamcadeau!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020