Excite

Wat zijn de kosten van een ballonvaart? Een spectaculair uitje!

Hoogstwaarschijnlijk krijg je het een keer als cadeau aangeboden. Of wil je zelf een keer dit bijzondere cadeau schenken. Het is in ieder geval wel een speciaal en unieke beleving. Hoog boven de aarde zweven met het ruisen van de wind (en af en toe de gasbrander natuurlijk).

Traditie

Vaak moet je meehelpen om de ballon te vullen op de grond, maar als de ballon gevuld en rechtop staat is het instappen en wegwezen. Er wordt een korte uitleg gegeven over de veiligheidsprocedures en hoe te handelen tijdens de ballonvaart. Bij het ballonvaren hoort ook een stukje traditie. Nadat de ballon weer veilig aan de grond is gezet worden de passagiers met een fles champagne verrast voor hun 'luchtdoop'. Na afloop krijg je een ballonvaartcertificaat als bewijs voor het avontuur.

Betaalbaar

Gelukkig is het tegenwoordig al een stuk betaalbaarder geworden. De kosten voor een ballonvaart variëren per aanbieder. Als je even googelt kom je prijzen tegen vanaf €95 voor kinderen tot 12 jaar. Voor volwassenen zit je toch tussen de €119 voor een ochtendvaart, tot €165 (voor boekingen voor 1 tot 5 personen). Vaak is het zo dat als je met meer mensen gaat de prijs per persoon omlaag gaat.

Last Minute

Net als bij reizen en hotels boeken kun je tegenwoordig ook kijken of je met een last minute mee kan. Dit scheelt je toch al gauw een paar tientjes per persoon.

Eten op hoog niveau

Wil je echt eens gek doen en je partner op hoog niveau verrassen? Boek dan een etentje in een luchtballon. Je kan een diner boeken met een adembenemend uitzicht. Voor een vier uur durend arrangement (vijf gangen) betaal je slechts €315 per persoon. Vind je dit te duur? Bij andere aanbieders betaal je €275 per persoon voor dit hoogstandje. Voor dit culinaire uitje is de reistijd op een uur gepland.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020