Excite

Koop tweedehandsboeken online

Tweedehandsboeken online

Veel mensen willen een enorme boekenkast hebben vol prachtige boeken. Alleen zijn boeken best duur. Goedkoper dan tien euro is al best lastig en dat terwijl je een boek vaak maar één keer leest. Om flink geld te besparen, kun je ervoor kiezen om boeken online te kopen. Ga voor tweedehandsboeken en bespaar een berg geld!

Marktplaats

Op Marktplaats.nl worden veel boeken aangeboden. Dit zijn bijna altijd tweedehandsboeken en je kunt zelf bieden om zo de titels voor een leuke prijs in de wacht te slepen. Sommige verkopers hebben een vaste prijs voor hun boeken, maar ook dit is vaak veel goedkoper dan wanneer je de titels nieuw koopt. Heel af en toe kun je geluk hebben: er zijn ook mensen die hele verzamelingen wegdoen en als je écht veel geluk hebt, kun je gratis een doos op komen halen. Je weet dan alleen vaak niet wat het voor een soort boeken zijn en of het iets is waar jij van houdt.

Bol.com

Op Bol.com kun je ook verschillende tweedehandsboeken vinden. Wanneer je op een titel zoekt, zie je meteen of er ook tweedehands exemplaren te koop zijn. Ook zie je de prijs waarvoor de verkoper het verkoopt. De verkoper moet ook aangeven wat de conditie van het boek is. Soms zijn er meerdere boeken te koop. Je kunt dan zelf kiezen bij wie je iets moet kopen. Bol.com is een heel veilige manier om tweedehands boeken te kopen. Vooral omdat Bol.com als tussenpersoon gezien kan worden, heb je meer veiligheid. Na de koop kun je ook meteen aangeven of je tevreden was over het boek of dat er toch iets niet goed ging. Deze reactie is dan weer door anderen te lezen die ook een boek willen kopen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020