Excite

Koop je concert tickets

Concerten zijn een manier om je te ontspannen. Je kunt je favoriete artiesten zien optreden en ondertussen genieten van een drankje. Voor veel mensen zijn concerten ook een prima manier om met vrienden samen te zijn.

Er zijn veel concertzalen in Nederland. De ene is groter dan de andere. Enkele bekende zalen zijn de HMH Amsterdam, 013 Tilburg, Effenaar Eindhoven en Melkweg Amsterdam. Er worden natuurlijk ook geregeld kleinere zalen gebruikt. Ook komt het wel eens voor dat een concert in een Arena wordt gehouden, zoals Amsterdam Arena en GeldreDome Arnhem.

Concert Tickets kun je tegenwoordig het beste via internet kopen. Het kan ook via vaste verkoopplaatsen, maar dit gebeurt steeds minder vaak. Let wel goed op waar je de kaartjes koopt. Veel sites bieden concerttickets aan die uit de zwarte markt komen. De kans dat je te veel betaalt is aanwezig, en het is ook goed mogelijk dat je niet eens naar binnen kan omdat het kaartje is geblokkeerd.

Controleer dus altijd of een website wel te vertrouwen is. Het is immers zonder als je veel te veel betaalt voor een concertkaartje en dat je dan niet eens binnenkomt. Pas ook altijd op met tweedehandskaartjes. Ook hierbij is de kans aanwezig dat de verkoper niet te vertrouwen is.

Afbeelding: Flickr account marfis75

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020