Excite

Geef een leuke knuffelbeer met foto cadeau

Een fotocadeau is altijd een schot in de roos. Het is een leuk, blijvend cadeau waar je iemand een groot plezier mee kan doen. Wil jij ook iemand verrassen met zo'n persoonlijk cadeau? Kijk dan eens naar een knuffelbeer met foto. Een leuk idee voor dochterlief of een nichtje, maar ook een vriendin kun je er blij mee maken.

Er zijn veel webwinkels waar je de allerleukste fotocadeaus kunt maken, maar niet elke winkel heeft ook de mogelijkheid tot een knuffelbeertje met foto. Yoursurprise.nl biedt dit bijvoorbeeld wel aan. De keuze is bovendien erg uitgebreid. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een gewoon knuffelbeertje van 24 cm groot. Op zijn T-shirtje kun je een foto of tekst met een vrolijk kader laten afdrukken. En je betaalt voor dit knuffelbeertje slechts 14,95 euro.

Vind je een gewone knuffelbeer met foto niet leuk? Dan kun je bij Yoursurprise ook nog kiezen uit verschillende andere knuffels. Zo hebben ze ook honingberen, klassieke beren en een vrolijke Bertus Beer. Of wat denk je bijvoorbeeld van een kikker, haas, schaap of eland? Kies hetgeen best past bij de persoon waarvoor je het cadeautje maakt. Al deze knuffels dragen een T-shirtje waar jouw foto op afgedrukt wordt en ze kosten allemaal nog geen 15 euro.

Als je de beertjes te klein vindt, dan heeft Yoursurprise ook nog de Megabeer. Ook deze grote, bruine beer draagt een wit T-shirt waarbij je zelf kunt kiezen welke foto en kader er op afgedrukt moeten worden. De foto zal zeer duidelijk zijn, want de Megabeer is maar liefst 80 centimeter groot. De foto die op het shirt gedrukt kan worden is 20 bij 26 cm groot. Deze beer kost 59.95 euro, maar je betaalt er geen verzendkosten voor. Zo'n knuffelbeer met foto is zeker een grote verrassing, voor jong en oud!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020