Excite

Kleine goedkope cadeautjes om te geven als blijk van waardering

Kleine goedkope cadeautjes zijn leuk om te kopen en om te geven. Dit kunnen bijvoorbeeld cadeautjes zijn, omdat je iemand zo ontzettend lief vindt of omdat mensen je geholpen hebben bij je verhuizing.

Cadeautjes zijn altijd leuk om te krijgen wanneer het een blijk van waardering is. Natuurlijk is een gemeende "Dank je wel!" al fijn, maar vaak laat je met een cadeautje zien dat jij ook moeite wil doen voor de mensen die geholpen hebben.

Je wilt het echter ook niet te duur maken. Dat hoeft ook niet. Er is heel wat te vinden onder de 10 euro per cadeautje of maak het gewoon zelf.

Goedkope winkels

Voor kleine, goedkope, maar toch leuke cadeautjes kun je het beste naar goedkope winkels gaan. Denk bij goedkope winkels aan outletwinkels, aan de Xenos, Wibra, Action of HEMA. Dit zijn winkels waar je veel hebt voor weinig en vaak nog leuke dingen ook.

Wat kun je geven?

Maak een theemandje

Als je iemand wil verwennen, kun je gaan voor een theemandje. Thee is niet duur en voor 50 cent heb je al een pakje. Koop een goedkoop mandje en doe een paar soorten smaken en een pak koekjes in een mandje. Pak alles leuk in en versier het met bijvoorbeeld lintjes. Zo lijkt het een geweldig cadeau, terwijl het helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Je kunt natuurlijk ook een verwenmandje maken met dingen als badschuim, badparels, een fijn boek en iets om te snoepen.

Een gloeilampje

Geef een gloeilampje inclusief lampenkapje. Handig voor donkere kamers of als je even licht nodig hebt en het niet zo snel bij de hand hebt. De lampenkapjes zijn gemaakt van siliconen rubber dat bestand is tegen hoge temperaturen.

Een sleutelhanger

Een sleutelhanger is ook leuk om te geven en het is niet duur. Vooral als je de sleutelhangers zelf maakt. Je kunt een sleutelhanger haken en een touwtje eraan doen om hem vast te kunnen maken aan de sleutelbos. Maar kopen kan natuurlijk ook. Hema heeft meestal voor een paar euro een sleutelhanger.

Kaarsen

Kaarsen zijn leuk om te geven en niet echt duur. Je hebt ze in heel veel soorten en maten. Bovendien heb je ze in heel veel prijsklassen: van goedkoop tot duur. Pak de kaarsen leuk in, doe er eventueel een lief kaartje en wat snoepjes bij en klaar ben je.

Een fles wijn

Wijn kan heel duur zijn, maar het is maar net hoe duur je het maakt. Je hebt best aardige wijnen onder de 10 euro. Het beste kun je je laten adviseren bij de slijter. Die heeft er verstand van en kan je heel goed verder helpen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020