Excite

Kleine cadeautjes onder de 1 euro

Soms kunnen allerlei feestdagen, bruiloften en andere gelegenheden oplopen waarbij er verwacht wordt dat je een cadeautje meeneemt. Je wilt het echter niet te duur maken. Neem eens een kijkje bij de Action, Wibra, Kruidvat of de Xenos! Hieronder volgen een aantal kleine cadeautjes onder de 1 euro!

Chocolade

Zeg het met chocolade! Voor de chocoholics is chocolade uiteraard nooit verkeerd. Daarnaast hoeft kwalitatief goede chocolade niet per se duur te zijn. Je kunt eventueel je eigen versierde wikkelpapier maken voor de reep zodat het net dat extra uitstraling geeft.

Douchegel

Douchen doen we graag en vaak en dan is een heerlijk geurende douchegel niet overbodig. Ze zijn er in verschillende geuren en prijsklassen, zeker ook onder de 1 euro. Ideaal om de huid te laten verwennen tijdens het douchen!

Lipgloss

Lipgloss is hét ideale cadeau voor een beautyaddict. Het is een geliefd en veelgebruikt make-up item. Lipgloss zijn er in verschillende merken, prijzen en kleuren. Voor de voordelige soorten onder de één euro kan je kijken bij het merk Essence. Naast lipgloss verkopen ze ook andere goedkope make-up artikelen.

Kaarsje

Stijlvolle en trendy kaarsen zijn leuk om te geven en niet bepaald duur. Pak de kaars in cellofaanfolie en bind er een leuk lintje of strikje omheen!

Mok

Verras je dierbare met een mooie mok! Warme dranken als koffie, thee, en warme chocolademelk drinkt het lekkerst uit een mok. Leuk inpakken in folie en je cadeautje is klaar!

Nagellak

Een goedkoop geschenk hoeft niet saai te zijn, dat bewijst een potje nagellak! Ze zijn er in verschillende kleuren en prijzen. Ga voor een chique, nude lakje of juist een felle kleur. Houd wel rekening met de smaak van de persoon in kwestie.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020