Excite

Grappige kleding met figuren uit Sesamstraat

Kinderen zijn weg van Sesamstraat en met kleding van Sesamstraat maak je kinderen blijer dan ooit. Kleding met de sterren van Sesamstraat als Bert, Ernie en vergeet Koekiemonster niet. Maar deze kleren zijn ook leuk voor de volwassenen. Zowel voor mannen als vrouwen is een shirt met Sesamstraat-ster hartstikke leuk om te dragen. Het is een ideaal kledingstuk voor als je in een grappige bui bent of je vrije dag hebt. Sesamstraat is herkenbaar voor iedereen en daarom des te leuker.

Beslist.nl

Via de website beslist.nl vind je zowel de kleding als de website waar je de kleding kan kopen. Websites die verbonden zijn met beslist.nl en waar je kleding kan kopen met figuren uit Sesamstraat er op zijn onder andere otto.nl en bellatio.nl.

RetroRush

Dit is een website waar je veel kleding kan vinden met figuren of logo’s van tv-series. Hun collectie op Sesamstraat geïnspireerde kleding bestaat voornamelijk uit t-shirts voor mannen, vrouwen en kinderen. De figuren die afgebeeld worden zijn uiteraard Bert en Ernie, maar ook Grover en Koekiemonster. De prijs voor een t-shirt ligt gemiddeld rond de 25 euro. De website beschikt over het Thuiswinkelwaarborg en de verzending is gratis. Wanneer je bestelt, kan je Sesamstraat t-shirt de volgende dag al op je deurmat liggen. Dit is echter wel afhankelijk van de voorraad.

Zazzle en Elmo

Een ander personage uit Sesamstraat dat zeer populair is, is Elmo. Elmo is geliefd door zowel kinderen als volwassenen. Indien je een volwassen Elmofan kent of zelf bent, ga dan naar de website zazzle.nl voor leuke en originele t-shirts met Elmo.

Webshops die kleding met Sesamstraat figuren verkopen zijn zeldzaam, maar dit maakt de kleding van Sesamstraat alleen maar origineler en leuker!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021